MENÜ

MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
Budaörs, Lévai utca 29. Elérhetőségek:  06-20-485- 2816 , mandalabiobolt@gmail.com
Nyitva: Hétfőtől Péntekig 8:00-tól 19:00-ig + órarend szerint 

 

TAICHI TANFOLYAM 

Péntekenként 17-19h TaiChi csoport

 TAICHI Oktatónk bemutatkozója:

Köszöntelek, Nevem Gellén Karcsi. A TaiChiChuan-nal a kilencvenes évek elején találkoztam. Kezdetben egy hazánkba szakadt kínai embertől tanultam (Pekingi 24-es formagyakorlatot), majd egy váratlan találkozásnak köszönhetően ismerkedtem meg Mesteremmel, akitől 12 évig tanultam. 1999-ben értem el oda, hogy a mester engedélyével elkezdtem tanítani. 

Az évek során számos saját csoportot alakítottam, edzőtáborokat, előadásokat tartottam. Meghívott vendégként szerepeltem 2005-ben a Pszinapszis-on, a Szívbarátok egyesülete rendezvényein, ill. számos rendezvényen. 2003-tól a Magyar Taoista egyházban éltem, dolgoztam. 

Hiszem és vallom hogy a TaiChiChuan messze túl mutat a formagyakorlatokon. A valódi önmegismerés útja ez, mely a magas szintű energetikai munkának köszönhetően olyan képességek hozz magával, melyekről a hétköznapi emberek csak álmodoznak. Az álmodozáson túl a lehetőség mindenki számára adott, hogy ezeket a képességeket felfedezhessük önmagunkban, s ezzel egy kiteljesedett életet élhessünk. A TaiChiCuan-ban nincs semmi varázslás. Pusztán gyakorolni kell, s követni az alapelveket, a többi nem a mi dolgunk. A fejlődés fokozatos, és maradandó… Nincs hirtelen váltás, nincs hirtelen megerőltetés. 

Ha szeretnél Te is útra kelni, harmonikus, kiegyensúlyozott életet élni, tarts velem. 

Bővebb információ: www.taichi-mindenkinek.hu vagy taichi.mindenkinek @gmail.com

Ha szeretnél egy ingyenes bemutató edzésen, előadáson részt venni, gyere el, s meglátod egy jó közösségben, jó hangulatban töltheted velünk az időt. A képzés folyamatos, egymásra épülő edzésekből, előadásokból áll. 

Az edzések havi díja 8000Ft, melyben a TaiChiChuan forma gyakorlat mellett, ChiKung-ot és előadásokat is hallgathatsz.

 

Mindenkit szeretettel várok, nemre, korra, erőnlétre tekintet nélkül.. 

 

Asztali nézet