MENÜ

MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
Budaörs, Lévai utca 29. Elérhetőségek:  06-20-485- 2816 , mandalabiobolt@gmail.com
Nyitva: Hétfőtől Péntekig 8:00-tól 19:00-ig + órarend szerint 

 

 

s3-pilates_logo.jpg

 

PILATES 

Pilates torna speciálisan a mozgási nehézségekkel (derékfájás, hát-, válltájéki v. nyakfájással stb.) küzdőknek, illetve a naphosszat ülő munkát végzőknek kidolgozott átmozgató és mélyizom-erősítő torna.

Szeretettel várjuk mindazokat, akikben már megfogalmazódott, hogy mozogni kellene, de nem mernek, vagy nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá; és azokat is, akik tartanak az időskori mozgás-problémáktól.

A rendszeres torna nemcsak a már kialakult mozgás-problémákat orvosolja, de a bajok megelőzésének is kiváló módszere. Már néhány hét után érezhető, hogy az izületek rendszeres átmozgatásával és az izmok dolgoztatásával mennyivel könnyebb a mindennapi élet. 

Egyéni állapotfelmérés javasolt! Időpont-egyeztetés órák előtt/után vagy telefonon 

Oktató: Burján Nóri

 

Az ember olyan öreg, amilyennek a hátgerincét érzi" Joseph Pilates.

 

A Pilates olyan légzéssel összekötött gerinckímélő és tartásjavító torna, amely segít törzsizomzatunk megerősítésében, karcsúságunk megőrzésében és izomzatunk feszessé tételében. A módszer erő és nyújtó gyakorlatokkal edzi a testet, javítja a közérzetet és a testtartást. Stresszoldó, így biztosítja a test és lélek harmóniáját. Növeli az erőnlétet és a koncentrációt.

Ajánlott mindenkinek, aki harmonikus testet és lelket szeretne, kezdőknek és haladóknak, fogyni vágyóknak, korosztálytól függetlenül.

Ajánlott:

  • hátfájással küzdőknek: módszer nagy hangsúlyt fektet a hasizmok edzésére, melyeknek szerepük van a gerincoszlop megtámasztásában.
  • sérülések után: gyakorlatok segítenek fenntartani és helyreállítani az izomegyensúlyt, és hatékonyan elősegítik a felépülést a különféle sérülésekből is.
  • kismamáknak: megelőzi a tartáshibák kialakulását, a terhesség 3. hónapjától, illetve a szülést követő 8. hét elteltével végezhető Pilates torna.

Ha szeretnéd

  • a stresszt könnyed, laza formában levezetni.
  • megismerni saját testedet, izmaidat.
  • megtanulni tudatosan formálni alakod, testedet formába hozni.
  • növelni az izmaid tónusát és segítségével laposabb, feszesebb feneket, hasat és a combot, akkor ITT A HELYED!. 

 

Bejelentkezés a Stúdióban vagy a 06 20 971 39 39 számon.

Asztali nézet