MENÜ

MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
Budaörs, Lévai utca 29. Elérhetőségek:  06-20-485- 2816 , mandalabiobolt@gmail.com
Nyitva: Hétfőtől Péntekig 8:00-tól 19:00-ig + órarend szerint 

 

Csoportos óráinkra, szerveződő tanfolyamainkra várjuk az érdeklődőket:

 ÚJRA NIA - most délelőtti órákban, kedden és csütörtökön 11h-tól várjuk az érdeklődőket a Mandalában.

 

https://freewb.hu/_userfiles_/mandalastudio/NIA%20bemutatk02.docx

A Niáról és magamról

Mi a Nia?

Ha néhány szóban kellene összefoglalni:

A Nia tánc, öröm, öngyógyítás, egészség és tanulás.

A Nia olyan , mint a csoki, ki kell próbálni…

Egy olyan táncalapú mozgás, amely kilenc mozgásforma - három harcművészet (Tai Chi, Aikido, Taekwando), három táncforma (modern tánc, dzsessztánc, Duncan dance) és három gyógyító technika (Alexander Technika, Feldenkrais Módszer, Jóga) - elemeit ötvözi és amelyben a változatos, könnyen elsajátítható mozdulatokon keresztül jobban megismerhetjük a testünket és önmagunkat.

A Nia formába hozza a testünket, testileg és lelkileg feltölt, fejleszti mozgásunkat, egyben megnyugtat. Kortól és nemtől, edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlott.

 Benkő Detti fehér öves Nia-oktató vagyok.

2008-ban találkoztam először a Niával és szerves részévé vált az életemnek. Mindig is imádtam táncolni és a Niában megtaláltam mindazt, ami a táncban, mozgásban számomra fontos: változatos zenéket, izgalmas  koreográfiákat, szabadságot, örömet, közösséget   és - nem utolsó sorban - rendszeres, intenzív testedzést. A Nia segített a testem és önmagam mélyebb megismerésében és elfogadásában, nőiességem megélésében.

 Több év telt el, amikor úgy éreztem , hogy a Nia-órákon szerzett tapasztalataimat, a mozgás, az önfeledt  tánc örömét szeretném másokkal is megosztani. Rengeteg inspirációt kaptam és sokat tanultam akkori Nia-tanáromtól, Eőry Enikőtől.

2014 októberében Budapesten részt vettem Helen Terry fekete öves Nia-tanár képzésén, a Nia tanítását - fehér öves trénerként - 2016 elején kezdtem el.  A Nia oktatása számomra igazi kihívás és öröm. Ha van kedved kipróbálni a Niát, tarts velem!

Kedvcsináló videót itt találsz: https://www.youtube.com/watch?v=LgfiwVaqNSs&list=RDLgfiwVaqNSs#t=15

Elérhetőségem: dettinia@gmail.com  +36-70/375 2001 Benkő Detti


 

 

 

 

 


 

PILATES és Has-láb-popsi Nórival

Hétfőnként 18.00-19.00h

HOZD MAGAD FORMÁBA!!!

 Erősítő, kondicionáló óra, mely során kizárólag láb, far és has gyakorlatokat végzünk - sok kitöréssel fűszerezve:) Azoknak ajánlott, akik látványos eredményt szeretnének rövidebb időn belül elérni, feszesebb, kerekebb popsit, izmosabb lábakat, laposabb hasat!!!

 Bejelentkezés szükséges!


 

 

 

 


 

 


 

 

Asztali nézet