MENÜ

MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
Budaörs, Lévai utca 29. Elérhetőségek: 06-20-971-3939, mandalabiobolt@gmail.com
Nyitva: Hétfőtől Péntekig 8:00-tól 19:00-ig + órarend szerint 

 
 
GYEREK AGYKONTROLL tanfolyam a Mandala MozgásStúdióban
 
Következő tervezett GYAK tanfolyam időpontunk:
2018. 07. 18.-19. és 2018. 08. 27.-28.

 

"A gyerekagykontroll - tanfolyam hatására a gyerek várhatóan...:

magabiztosabb lesz - eredményesebben tud tanulni -képes megszüntetni fájdalmai zömét - betegség eseténgyorsabban meggyógyul - megtanulja céljait elérni - képes lesz megszabadulni rossz szokásaitól, illetve hasznos, új szokásokat tud majd magában kifejleszteni - fáradtság esetén föl tudja magát frissíteni - képes jobb döntéseket hozni - nyugodtabb és energikusabb lesz.

A tanfolyam 8-14 éves korosztály számára, 16 órás, melyet két nap (2x8 órában) 9-16 óráig, óránkénti szünettel tart.

Érkezés: első nap legkésőbb 8,30h-ra, az adminisztráció miatt!

Ebédszünet: 12.30-13.00-kor mindennap.

A tanfolyam ára: 22.000,- Ft (tartalmazza a tanfolyami kézikönyvet, melyet a későbbiekben a gyermek használ a technikákhoz, frissítéshez)

Testvérkedvezmény: 3500 Ft.

Gyerektanfolyamot végzettek nemzetközi agykontroll tagsági igazolványt kapnak - ehhez gyermekenként szükséges 2 db igazolvány kép - amivel később a felnőtt kurzuson kedvezményes áron vehetnek részt.

A szülőknek kísérőként lehetőségük van a tanfolyamon ingyenesen részt venni, ha szeretnének!

Az utolsó úgymond összefoglaló részre (második nap 16-17h) pedig mindenképpen várjuk a szülőket, érdeklődő családtagokat!

A tanfolyamon a gyerekek játékos- könnyed foglalkozás alatt
elsajátítják az alábbi Silva-féle technikákat.

 • gondolat  nagytakarítás
 • lazítás
 • képzeletbeli képernyő
 • memóriafogas
 • alváskontroll
 • ébredéskontroll
 • fájdalomkontroll (fej, has, vérzéscsillapítás)
 • háromujj-technika
 • elme-tükre technika
 • tanuláskontroll
 • szokáskontroll
 • titkos üzenet (szubjektív kommunikáció)
 • titkos kuckó ( labor)

Hiszem, hogy "a gondolat valósággá válik!", továbbá hiszem, hogy "a képzelet fontosabb, mint a tudás!", és hiszem, hogy egy izgalmas, kalandokkal és élményekkel teli kétnapos tanfolyamon a gyerekekkel együtt, - egymás kezét fogva, sikerül őket arra az útra rávezetnem, ami ahhoz kell, hogy sikeres, kiegyensúlyozott, boldog felnőttek legyenek. Hiszem, hogy a tanfolyam végére, nem lesz ez üres mondat számukra: "Soha ne add fel!"

Szeretettel várok minden kíváncsi és elszánt gyereket a tanfolyamaimon!

Varga Diana       http://www.gyerekagykontroll.com       http://www.agykontroll.hu/varga-diana 

 

Tanfolyam helye: Mandala Stúdió és Biobolt, Budaörs, Lévai u.29.

 


 
A nagyobb korosztály számára ajánljuk a VILLÁMOLVASÁS tanfolyamot

VILLÁMOLVASÁS TITKAI
tanfolyam tanulni vágyó felnőtteknek és diákoknak 15 éves kortól

Budaörs - A VILLÁMOLVASÁS TITKAI - Mandala Stúdió

Tanulásmódszertani és eredményességfejlesztő program a legmodernebb tanulásmódszertani technikák és Paul R. Scheele módszerével azoknak a felnőtteknek és diákoknak 15 éves kortól, akik

 • gyorsabban és eredményesebben szeretnének tanulni, vizsgázni;

 • hatékonyan akarják elérni kitűzött céljaikat;

 • sportolás vagy munka mellett is jól szeretnének teljesíteni;

 • javítani szeretnék emlékezetüket;

 • csökkenteni szeretnék vizsgadrukkjukat;

vagy csak egyszerűen élvezni szeretnék az olvasást.

 

Vezeti: Pétercsák Maxim

 

Jelentkezés: 20/551-3079; info@alfahullam.hu

Amire még szükség van : a Villámolvasás könyv és ajánlott az Észpörgető című CD.
( A helyszínen is megvásárolható, ha még nincs saját.)

TISZTELT LEENDŐ VILLÁMOLVASÓ !

Két napos, intenzív felkészítő programunk célja , hogy Ön megismerje, elsajátítsa, és tudatos odafigyeléssel alkalmazni tudja a teljes elmés villámolvasás egyes lépéseit az ismeretszerzésben.

A Paul Scheele-féle teljes elmés villámolvasás nem egyszerűen a sorok nagyon gyors elolvasását jelenti, hanem egy olyan eredményközpontú tanulási/olvasási stratégiát, amely azt szolgálja:

• hogy hatékonyan tudjunk felkészülni, ráhangolódni a tanulásra ;
ki tudjuk választani a célunk eléréséhez megfelelő olvasmányokat , ill. azokat könnyen fel tudjuk térképezni a hosszú távú megjegyzés érdekében;
• az ún. fotóolvasásnak az elsajátításával – kellő gyakorlottság esetén - akár másodpercenként egy oldalas, azaz kb. 25 ezer szavas percenkénti sebességgel olvashassunk ;
• hogy az így rögzített ismereteket tudjuk - lépésről lépésre - a lényeges információ kiemelésével és az összefüggések megrag adásával speciális módón aktiválni, felidézn i;
• tudjunk az emlékezés hatékonyságát növelő újfajta vázlatokat, ún. elmetérképeket készíteni ;
• hogy tudjunk az olvasmány fajtájának, összetettségének, elérendő célunknak megfelelő, új olvasási módszereket , technikát - mandarintechnika, fotóolvasás, szuperolvasás, sebesolvasás – alkalmazni ;
• tudjunk az így szerzett ismeretek birtokában eredményesen felelni, vizsgázni .

Miután a program során Ön megismerkedett a villámolvasás könyv felhasználásával a teljes elmés villámolvasáselméletével és gyakorlatával, annak rendszeres alkalmazásával, a fokozatosság elvének figyelembe vételével - javíthat tanulmányi eredményein, a tervszerűségén és céltudatosságán, miközben töredékére csökkentheti az ismeretek elsajátításra, olvasásra fordítandó időt és a tanulás okozta stresszt.

A tanfolyamot vezeti: Pétercsák Maxim agykontrolloktató, NLP master practicioner

VILLÁMOLVASÁS TITKAI

 

Mit gondol, valóban lehetséges másodpercenként egy oldalas sebességgel olvasni? Mielőtt villámolvasástanfolyamainkon választ kapna a fenti kérdésre, kérjük, olvassa el az alábbiakat!

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a btűek egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és ultosó bteűk a hölyeükönlneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porlébma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalsnuk el mniedn bteűt mgaát, hneam a sózt eszgébéen.

Ugye, Önnek is sikerült? A fenti kérdésre adható válasz korábban az olvasásról, tanulásról vallott önkorlátozó hiedelmeink megváltoztatásával - Paul R. Scheele Villámolvasás teljes elmével nevű módszerével : igen.

villámolvasás titkai – intenzív felkészítő program az önálló tanulásra.

Két nap alatt a másodpercenként egy oldalas sebességgel történő teljes elmés olvasás birodalmában a villámolvasástechnikájának elsajátításával végleg elfelejthetjük a magolást. Ajánljuk felnőtteknek és diákoknak 15 éves kortól , ha gyorsabban és eredményesebben szeretnének tanulni, munka vagy sportolás mellett is jól szeretnének teljesíteni, kevésidejük van a tanulásra, esetleg nehezen értik meg az összefüggéseket, csökkenteni szeretnék lámpalázukat, illetve egyszerűen élvezni szeretnék az olvasást.

Élménybeszámolók

Bizonyára emlékszel még rám, a magas srác vagyok, kb. 2 hónapja végeztem villámolvasást, és nem sokkal később agykontroll-tanfolyamon is találkoztunk. Bizonyára szeretnéd tudni, hogy mennyire működik a villámolvasás nálam. A főiskolán már tizenegy vizsgán vagyok túl. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Van két tantárgy, ami a korábbi teljesítményt is figyelembe veszi, ezekre sajnos csak négyest kaptam. A többi eredményét én sem akartam elhinni. Van egy tárgy, ahol az évfolyam fele bukik, a maradék kettest kap. Alig akartam elhinni el, hogy még abból is ötöst kaptam!

Szerintem a villámolvasás annyira fantasztikus, hogy ezt mindenkinek meg kellene tanulnia!”

Ő. ARNOLD

 

„Először is: SZUPER dolog ez a villámolvasás!!!!
A lányom érettségire készül, fotóolvasta az összes érettségi tantárgyi tankönyvét egészen 9.-től ez évig, elmetérképezik stb. Egyik nap közölte velem, hogy 20 perc alatt megtanulta a történelmet. Úgy érzi, tudja a többit is, nem is olyan félelmetes ez az érettségi.
Kérte, hogy mégis csak megpróbálná a középfokú nyelvvizsgát németből, keressünk tanárt. /Tudni kell, két évig rágtuk a fülét, hogy talán nyelvvizsgázni kellene, de ő hallani sem akart róla./ Találtunk tanárt, a városban mondhatni a számunkra legjobbat, mindent tud a vizsgarendszerekről és a felvételi szabályzatról! Igen szigorú, de a lányom imádja. Márciusban középfokúzik. Decemberben OKJ vizsgát tesz számítástechnikából, március: középfokú nyelvvizsga, május érettsé gi+ felvételi valamelyik főiskolára vagy egyetemre. Szerinte nem nagy ügy. Ismerve a lányom régebbi életszemléletét nagy változás. Igen, tudom, besegített az agykontroll és a kineziológiai oldások is, de tudom, mekkora lökést adott neki a Villámolvasásismerete.

Én is használom, és nagyon szeretem. Igaz, egyik éjjel felébredtem, mert olyan "gondolat rohanásom volt" nem tudom másként nevezni. Vihar sebesen egyik megvalósítható ötlet a másik után jött. Úgy gondoltam, majd reggel feljegyzem őket, de egyszerűen olyan mennyiségű volt, hogy fel kellett kelnem, éssorban leírnom őket. Már a felét megvalósítottam a vállalkozásomban, és igen nagy a sikere.
Tegnap egy 4 napos tanfolyam első napja volt nekem. Csüt., péntek, szombat, vasárnap. Amikor este 10 után hazajöttem, még fotóolvastam az egész tankönyvet, utána tusoltam, majd kb. 30 perc múlva a kiemelt vastagbetűsrészeket átnéztem még elalvás előtt. Aztà ¡n kiesett a könyv a kezemből, mert elaludtam. Ma reggel újra átlapoztam a könyvet reggeli kávézás közben, de teljesen olyan érzésem van, hogy ismerem ezt a könyvet. Mintha egy régi ismerősöm lenne, pedig tegnap kaptuk. Teljes nyugalommal, és magabiztosan megyek ma a tanfolyam második napjára. Ott még tovább fog aktiválódni az anyag. Szóval nagyon jó.”
D. ISTVÁNNÉ B. ADRIENN

További élménybeszámolók és információk a www.alfahullam.hu oldalon.

 

 

 

Asztali nézet