MENÜ

MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
B.örs,Lévai u.29. T:20/9713939
Nyitva:H-P 08-19h+órarend szerint 

 

Reinkarnációs utazás

Épp elég bajod van ebben az életedben, minek még másikba is utazni?

 Bár a múlt eseményeit tárjuk fel, a hatás mégis most jelentkezik. A jelenlegi elakadásaid elhárítását tudod megsegíteni azzal, ha a mélyükre ásol. Korábban valamilyen oknál fogva bekapcsolt programjaid irányítását végre a kezedbe veheted, vagy akár ha már nincs rá szükséged, ki is kapcsolhatod azokat. Szabadan hozhatod meg itt a jelenben döntéseidet a múlt érzelmi rángatottsága nélkül. Leteheted mindazt, amit öntudatlanul cipelsz, csupán ‘csak’ szembe kell nézned vele mi is az…

Milyen esetekben érdemes utaznod? 

 • Ha vannak bizonyos nemkívánatos események, amik rendszeresen visszaköszönnek életed folyamán. Szeretnéd  őket elkerülni, mégis akaratlanul ismétled a már jól ismert forgatókönyvet?
 • Ha vannak olyan helyzetek az életedben, amik még magadat is meglepő, heves érzelmi reakciót váltanak ki belőled.  Úgy érzed, szeretnél másként cselekedni, talán még tudod is hogyan, de az adott pillanatban mégsem sikerül kivitelezned, amit higgadtan kitaláltál?
 • Ha meguntad, hogy mindig a szüleid, a főnököd, a párod, a szomszédod hibáztasd mindazért a kellemetlen dologért, ami történik veled és szeretnéd meglátni a gyökerét, mi is bújik meg a felszín alatt.
 •  Ha eleged van az áldozatszerepből és szeretnél felelősséget vállalni azért, ami körülötted zajlik. Szeretnéd aktív résztvevőként magad köré teremteni azt, ami számodra is örömet hoz, illetve elfogadni azt, ami van.
 • Ha mások által igazán egyszerűnek titulált feladat előtt  rendszeresen megtorpansz  és óriási akadályként érzékeled.

 

 Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben, el-Akad-Ás-Ok-ban segíthet, ha utána jársz, miért is történik mindez veled? Pont veled?

A cél nem az, hogy beüljünk saját izgalmas, váratlan fordulatokkal teli mozinkba -ez csak a melléktermék :)  Valódi célunk az utazással, hogy feltárjuk a mélyben eltemetett okokat. Felismerjük hol ért minket olyan érzelmi sokk -lehet pozitív is!!!-, ami a mai életvezetésünket is blokkolja. Ha sikerül erőt merítenünk és szembenézünk ezekkel az eseményekkel, az már önmagában egy oldás lehet. Ráadásul nem is feltétlenül rossz élmény amit elásunk, lehet, hogy épp azért nehéz valamit elengedni, azért ragaszkodunk hozzá, mert annyira jó volt! Félünk, hogy ha újat engedünk a helyére, elveszítjük a régi csodát! Ha viszont még régi haragunkat -ami minket tart fogva a mai napig- is elengedjük, megbocsátunk a korábban nekünk ártóknak, feloldjuk  önmagunk védelmében hozott, de jelenleg minket már nem szolgáló belső döntéseinket, elénk tárul a lehetőség, hogy megváljunk a jól megszokott , de már kinőtt jelmezeinktől, mintáinktól. Lehetőségünk lesz szabadon haladni tovább utunkon olyan irányban, amit mi magunk választunk, el-Fog-Ad-unk.

 Ajánlom még, ha…:

 •  veled született vagy rendszeresen visszatérő betegséged van
 • elakadtál egy fontos döntésben
 • régóta  gyermeket szeretnél, de valamiért mégsem érkezik meg életedbe
 • különösen vonzódsz valakihez vagy valamihez, illetve ha megmagyarázhatatlanul taszít valaki vagy valami
 • nem tudsz elengedni egy régi szerelmet
 • rendszeresen anyagi problémákkal küzdesz
 • harmadikként találod magad kapcsolatodban
 • meg akarod érteni miért éppen ők a szüleid…

…és bármilyen egyéb helyzetben, amiben választ keresel életed fontos kérdéseire….

Egy utazáshoz  2 órára van szükségünk. Ára: 8000 ft 

 

 

Asztali nézet