MENÜ
MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
B.örs, Lévai u. 29. T: 209713939
Nyitva: H-P 08-19h + órarend szerint 
 
Gyermekjóga
butterfly.gif

GYERMEKJÓGA, CSALÁDI JÓGA

„Két fontos dolgot adhatunk gyermekünknek: gyökereket és szárnyakat.”

GYERMEKJÓGA: 1 alkalom 1400,-Ft;  4 alkalmas havi bérlet 4800,-Ft , testvéreknek 1200,-/alkalom - időpont egyeztetés a Stúdió elérhetőségein.

A mozgás, a játék a gyermek lételeme. A gyermekjóga a gyerekek alaptermészetéhez igazítja az ősi jógagyakorlatokat, hogy mindazt a tudást, amit évezredek során felhalmozott, ők is megtapasztalhassák  vidáman, felszabadultan. Rengeteg fontos dolgot ad a gyerekeknek, amire szükségük van a mai világban:  erőnlétet,  belső figyelmet, egymásra odafigyelést, kreativitást, koncentrációt, kitartást, rugalmasságot, érzelmi intelligenciát, kikapcsolódást. A jóga a test-lélek-szellem egységét figyelembe véve, gyógyít  és harmonizál. A  tartások átmozgatják, erősítik egész testüket, a  légzőgyakorlatok és a relaxáció nyugtató hatással van lelkükre, a koncentrációs gyakorlatok elmélyítik figyelmüket. A gyermekjóga mindezt lefordítja a gyermekek nyelvére, figyelembe véve  a korosztályok sajátosságait.

6-9évesek: a jógagyakorlatok az állat és növényvilág neveit viselik, így könnyedén eljátszatjuk őket, pillangóvá, nyuszivá, tigrissé válunk. Egész meséket is elmozgunk közösen. A nagy mozgásos gyakorlatok kielégítik a kicsik óriási mozgásigényét. Nem a teljesítmény számít, hanem a mozgás öröme. Légzőgyakorlatokat  is végzünk játékosan, például lufit fújunk. A relaxáció alatt varázsbuborékban pihenünk egy picit.  Óra végén mindig jut idő közös játékra.

10-14évesek: a nagyobb sulisokkal is még rengeteg a játék, de őket már sokminden más is érdekel. Többet beszélgetünk a jógagyakorlatok hatásairól, több a koncentrációs, tanulást segítő gyakorlat. A páros és csoportos gyakorlatokat ok igénylik a legjobban, ezek a kapcsolatteremtést, kommunikációt is fejlesztik. A légző és relaxációs gyakorlatokat már részletesebben, elmélyültebben végezzük. Az óravégi játékok kibovülnek a csoportszellem erosíto, másokra odafigyelést segíto bizalomjátékokkal.

main.jpg

 

 

 NŐI JÓGA

Csuday Dóra vagyok természetgyógyász, thai masszázsra és jógára szakosodott alternatív mozgás és masszázsterapeuta, gyermekjóga, női jóga oktató és négy gyermekes családanya.

10 éve jógázom, B.K.S. Iyengar jógakönyve keltette fel az érdeklődésemet, majd Magyar Lászlótól tanultam rengeteget. 3 éves ázsiai tartózkodásom alatt Indiában Dharamsalában jártam Vijay Amar óráira. Kismamaként is rendszeresen jógáztam, ebben Fernezelyi Bori sokat segített.

Nőként sok szerepet vállalunk az élet színpadán. 

Mindezekben helytállni, szeretetünket megőrizni, kimutatni nőt próbáló feladat.
A női jóga segít egy kicsit befelé figyelned, meghallani saját szükségleteid, harmóniába kerülni magaddal, hogy megtaláld az egyensúlyt a külvilágban is. 
Hogy…
 -kislány részünk mindig játékos, felszabadult lehessen
 -bennünk élő szerető belülről jövően vonzó és magabiztos legyen
 -anyaként gondoskodóak és szeretettel teliek lehessünk
 -a bennünk élő banya élhessen varázserejével, intuíciójával
 -és dolgozó nőként egyre több felelősséget, vezetői szerepet vállalva kitartóak, határozottak lehessünk.
*
A női jógán  energetizáljuk az alhasi területet, erősítjük a medencefenék izmait. Sok csípőnyitó feladattal találkozhatsz.
Belekóstolunk az intim tornába is, erősítjük a gátat, tudatosítjuk fontosságát. Hormonrendszerünket egészséges működésre serkentjük.
Egy-egy aktuális tünetre is találhatsz gyakorlatokat -pl. görcsoldás.
*
Ajánlom női problémákkal küszködő  (menstruációs zavarok, klimaxos nehézségek) esetén vagy akár akkor ha gyermekre vágysz vagy egyszerűen csak ki akarsz békülni nőiséged éppen aktuális kihívásaival.
*
Mindezek mellett dolgozunk még a férfiak felé felhalmozott dühünk elengedésével, a megbocsátással, hogy be tudjuk fogadni a férfi szeretetét és egészséges párkapcsolatban élhessünk,
Modern világunkban a női-férfi szerepek már nem annyira nyilvánvalóak. Ahhoz, hogy mindenki a helyére kerülhessen szükségünk van önismeretre, önelfogadásra, tisztánlátásra, a belső fény megtalálására.
*
Szeretettel várlak, hogy felfedezzük, ünnepeljük miért is jó nőnek lenni!
 
Óráimról általában: A jóga számomra belső út, befelé figyelés, csend. Óráimra alapvetően a hosszabb kitartás, légzéssel összehangolt elengedés, magunkra hangolódás jellemző. Számomra a legfontosabb tanítás, a nem ártás elve és annak figyelembe vétele, hogy mindenki önmagához képest fejlődik, tanul és változik. Hiszek abban, hogy a külső és belső változás összefonódik. Belső erőnk, rugalmasságunk, egyensúlyunk, egyenes arányban nő fizikai erőnk, testi rugalmasságunk és egyensúlyérzékünk, fejlesztésével. Szükség esetén dinamikusabb erősítő és tisztító hatású elemeket is szeretettel alkalmazok, főleg a tantra és kundalini jóga gyakorlatai közül.
A tiszta gondolatok, érzések , szándékok születését segítik a légző és meditációs gyakorlatok.
A relaxáció alatt megengedjük magunknak, hogy a jóga minden jótékony hatásában részesüljünk. Csatornáink tisztán tartása segít, hogy észrevegyük, felfogjuk és befogadjuk az áldást, mely mindig körülvesz bennünket. Óráimon végzett erőfeszítéseinket felajánljuk egy belső vagy akár külső cél eléréséhez ezzel is segítve, hogy gyakorlásunk a hétköznapok szerves segítőjévé válhasson.
 

Reinkarnációs utazás

Épp elég bajod van ebben az életedben, minek még másikba is utazni?

 Bár a múlt eseményeit tárjuk fel, a hatás mégis most jelentkezik. A jelenlegi elakadásaid elhárítását tudod megsegíteni azzal, ha a mélyükre ásol. Korábban valamilyen oknál fogva bekapcsolt programjaid irányítását végre a kezedbe veheted, vagy akár ha már nincs rá szükséged, ki is kapcsolhatod azokat. Szabadan hozhatod meg itt a jelenben döntéseidet a múlt érzelmi rángatottsága nélkül. Leteheted mindazt, amit öntudatlanul cipelsz, csupán ‘csak’ szembe kell nézned vele mi is az…

Milyen esetekben érdemes utaznod?

 Ha vannak bizonyos nemkívánatos események, amik rendszeresen visszaköszönnek életed folyamán. Szeretnéd  őket elkerülni, mégis akaratlanul ismétled a már jól ismert forgatókönyvet?

Ha vannak olyan helyzetek az életedben, amik még magadat is meglepő, heves érzelmi reakciót váltanak ki belőled.  Úgy érzed, szeretnél másként cselekedni, talán még tudod is hogyan, de az adott pillanatban mégsem sikerül kivitelezned, amit higgadtan kitaláltál?

Ha meguntad, hogy mindig a szüleid, a főnököd, a párod, a szomszédod hibáztasd mindazért a kellemetlen dologért, ami történik veled és szeretnéd meglátni a gyökerét, mi is bújik meg a felszín alatt.

 Ha eleged van az áldozatszerepből és szeretnél felelősséget vállalni azért, ami körülötted zajlik. Szeretnéd aktív résztvevőként magad köré teremteni azt, ami számodra is örömet hoz, illetve elfogadni azt, ami van.

Ha mások által igazán egyszerűnek titulált feladat előtt  rendszeresen megtorpansz  és óriási akadályként érzékeled.

 Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben, el-Akad-Ás-Ok-ban segíthet, ha utána jársz, miért is történik mindez veled? Pont veled?

A cél nem az, hogy beüljünk saját izgalmas, váratlan fordulatokkal teli mozinkba -ez csak a melléktermék :) Valódi célunk az utazással, hogy feltárjuk a mélyben eltemetett okokat. Felismerjük hol ért minket olyan érzelmi sokk -lehet pozitív is!!!-, ami a mai életvezetésünket is blokkolja. Ha sikerül erőt merítenünk és szembenézünk ezekkel az eseményekkel, az már önmagában egy oldás lehet. Ráadásul nem is feltétlenül rossz élmény amit elásunk, lehet, hogy épp azért nehéz valamit elengedni, azért ragaszkodunk hozzá, mert annyira jó volt! Félünk, hogy ha újat engedünk a helyére, elveszítjük a régi csodát! Ha viszont még régi haragunkat -ami minket tart fogva a mai napig- is elengedjük, megbocsátunk a korábban nekünk ártóknak, feloldjuk  önmagunk védelmében hozott, de jelenleg minket már nem szolgáló belső döntéseinket.. elénk tárul a lehetőség, hogy megváljunk a jól megszokott , de már kinőtt jelmezeinktől, mintáinktól. Lehetőségünk lesz szabadon haladni tovább utunkon olyan irányban, amit mi magunk választunk, el-Fog-Ad-unk.

 Ajánlom még, ha…:

 •  veled született vagy rendszeresen visszatérő betegséged van
 • elakadtál egy fontos döntésben
 • régóta  gyermeket szeretnél, de valamiért mégsem érkezik meg életedbe
 • különösen vonzódsz valakihez vagy valamihez, illetve ha megmagyarázhatatlanul taszít valaki vagy valami
 • nem tudsz elengedni egy régi szerelmet
 • rendszeresen anyagi problémákkal küzdesz
 • harmadikként találod magad kapcsolatodban
 • meg akarod érteni miért éppen ők a szüleid…

…és bármilyen egyéb helyzetben, amiben választ keresel életed fontos kérdéseire….

 http://csudajoga.wordpress.com

Üdvözlettel: Csuday Dóra

 

 

Honlap készítés ingyen

Hírek

 • Aktuális:
  2016-10-12 18:44:34
  Budaörsi Mandala a Facebookon! Napi akcióinkat, heti Órarend frissítéseket itt olvashatod!
  Gyere nézz be minden nap és LIKED!

           ÚJ szolgáltatások a Mandalában: 

  • Kavitációs zsírbontás,
  • ultrahangosarckezelések,
  • rádiófrekvenciás feszesítés - has, popsi, comb, csípő
  • arc-, talp-, svédmaszázs

  Bevezető AKCIÓK a xl-s-alaktervezes.webnode.hu oldalon

  Helyszín: Mandala Mozgás Stúdió, 2040 Budaörs, Lévai u. 29.

  • Következő AVIVA torna tanfolyam 2017.május 31.szerda 8-12h, a jelentkezések függvényében.
  • 2 napos  GYEREK Agykontroll tanfolyam szervezés alatt
  • VITAL torna  - felső korhatár nélkül hölgyeknek nagyon kedvező áron - Hétfő, kedd , Péntek 8.30-tól és 9.30h-tól . Vitál tornánkon az első óra féláron kipróbálható!
  • PILATES - mélyizom erősítés gerinckímélő gyakorlatokkal - hétfőn 19.00h és csütörtökön este 18h!  
  • ZUMBA új időpontban: Kedd 10.00h és csütörtök 13.30h Henivel

  Magánórák:

  • Jóga : Hatha-, Gyerek-, Családi- 1,5 órára

  3000,-/1-2 fő, 5000,-/3-4fő, 7000,-/5-6fő részére egyeztetett időpontban.

  AVIVA módszer - az ideális hormonháztartásért 

  4 órás AVIVA tanfolyamot indítunk, ára 10.000,-Ft/fő. Aviva ismétlő: 5000,-Ft/fő  

  4 órás tanfó utáni AVIVA Gyakorló órák legközelebb szeptembertől.

  A szabad órákban, hétközben és hétvégén a kis- és nagy- terem bérelhető. Érdeklődni: 06 20 971 39 39 számon.

  CERAGEM JADE köves masszázságy 500,-Ft/alkalom, 10 alk. BÉRLET 4500,-Ft a Mandalában!

  Masszázsaink:gyógymasszázs, svédmasszázst, méregtelenítő talpmasszázst ajánlunk... www.erintesereje.hu

  Csoportos és egyéni Hangmasszázs egyéni időpontban

  Biorezonanciás állapotfelmérés, allergiateszt - bejelentkezésre!

  kb.40 perces allergia teszt 4500,- vagy teljes állapotfelmérés 7500,-Ft - nem csak testi problémákra. +bemérjük, milyen gyógynövényre vagy étrendkiegészítőre van szüksége szervezetének , hozza magával, amit szed és kiderül, használ-e Önnek!

  Programokról a MandalaStúdióban érdeklődhetsz, vagy a 06 20 971 39 39 számon.

Szavazás

Ha nem találtál neked megfelelő órakezdést, te mikor tudnál jönni?
13-17h között
10-15h között
10h előtt bármikor
17-20h között
18h után bármikor
Asztali nézet