MENÜ
MANDALA  
MozgásStúdió
és Biobolt   
B.örs, Lévai u. 29. T: 209713939
Nyitva: H-P 08-19h + órarend szerint 
 

AVIVA MÓDSZER - az egészséges hormonháztartásért!

Egyeztetett időpontban - kis létszámú csoportokban!

Következő tanfolyam időpont:

 • Érdeklődj a Stúdióban!

AVIVA gyakorló óra új időpontjai:  hétfő-csüt. 8.00-9.00h, szerda 17.00 és 18.00h kezdéssel

Minden esetben kérünk a bejelentkezést az órákra, mivel minimum 3-4 fő esetén tudunk órát tartani.

 

A módszer valójában egy tornagyakorlat-sorozat, amely megadja a nőknek a havi ciklus fölötti hatalmat.

Ez a módszer a nő kezébe adja nőisége irányítását.  A termékenység természetes módon való szabályozása.

Új reményt ad a családtervezés területén.  Ez a módszer másodvirágzást jelenthet a változás korában az elhervadás helyett.

A gyakorlatok egyszerű-, hatékony-, és könnyen megtanulható tornagyakorlatok, amelyeket mindenki el tud végezni.

 

Az AVIVA MÓSZER gyakorlatsorozatai:

 1. Egyszerű módszer 18 gyakorlata.
 2. A rövidített módszer  gyakorlatai.
 3. A pánik gyakorlatok.
 4. Mindenhol és mindenkor végezhető, beszorító gyakorlatok.
 5. Az ovulációt elősegítő gyakorlatok.
 6. Terhes-torna.
 7. Szülés utáni gyakorlatok.
 8. A változó korú nőknek ajánlott gyakorlatok (inkontinencia és egyéb, korral járó problémákra).
 9. Gyakorlatok férfiaknak.

 

AVIVA MÓDSZER milyen esetekben segít:

 1. A menstruáció meghozása kívánat szerint.
 2. A menstruáció egy adott napra történő beütemezése.
 3. A menstruációs napok számának csökkentése
 4. A ciklus lerövidítése.
 5. A menstruáció előtti és alatti fájdalom csökkentése ill. megszüntetése.
 6. Rendszertelen menstruáció normalizálása 28 naposra.
 7. Segít a menstruációmentes helyzetekben.
 8. Segít a meddőségen.
 9. Megnyugtat depressziós és stresszes helyzetekben.
 10. Könnyít a változó kor tünetein.
 11. Segít súlytöbblet esetén.
 12. Segít az indokolatlan tejelválasztásnál.
 13. Az első menstruációt meghozza, még 20-34 éves korban is.
 14. Normalizálja a hormonműködést.
 15. Megszabadít a hormonzavar miatti súlytöbblettől.
 16. Természetes módon gyógyítja a cisztás és miómás energia blokkokat.
 17. Megnyitja az összenőtt petevezetékeket.
 18. Segít a férfiproblémákon is ( prosztata, nemzőképesség hiánya, impotencia, inkontinencia).

Leginkább javasolt a fenti problémák megelőzésére!

Visszaadja vagy megőrzi a nőiességet és a férfiasságot!

 Aki nem hiszi, néhány avivás tapasztalatot , sikertörténetet leírunk bizonyítékul:

Ildikó - februárban jött el megtanulni az AVIVA tornát. PCO -ja volt mind a két petefészkében. 5 éve nem védekeznek és nem esik teherbe. 4 hónapos torna után PCO megszűnt és most 6 hónapos várandós.

Joli - 3 éve próbálkoznak babával sikertelenül. 2 évvel ezelőtt bal petefészkét kivették ciszta miatt. A lombikprogram 1 évvel ezelőtt sikertelen volt. Kétségbeesve jött a tornára, mert a jobb petefészkén is 4 cm nagyságú ciszta lett. Nem ment bele a műtétbe, hiszen neki már csak ez az egy petefészke volt. Egy hónapos torna után a laboreredmények bizonyították, hogy " eltűnt" a cisztája. Tovább tornázott hetente 2x, és természetes úton állapotos lett. Most boldogan várják a babát.

Böbe - Kislánya 5,5 éves. Böbe 6 éve nem menstruált és még mindig szoptat, mert rengeteg teje van. "Hogyan mondjam, hogy nem adok, amikor rengeteg tejem van, a gyerekem pedig kéri?!" - mondja. Böbének az AVIVA foglakozás után 24 órán belül megjött a menstruációja. Boldogan tornázik tovább, rendszeresen jár a gyakorló órákra, most már babáért.

Ibolya - 38 évesen babát szeretett volna, ezért jött el az Aviva módszer tanfolyamra. Négy hónap rendszeres torna után állapotos lett, novemberre várják a babát.

VikiEndometriozussal műtötték, utána csak gyógyszerrel tudott menstruálni. Egy hónapig tornázott rendszeresen, amikor spontán menstruációt kapott.

Erika - Egy endometriózis műtét, valamint két sikertelen lombik, homronkezelés után életmódot változtatott, tornázott és spontán állapotos lett. Azóta megszületett egészséges kisfia.

Kati - Már volt 2 gyermeke, 5 éve próbálkoztak a harmadikkal sikertelenül. Másfél hónapos AVIVA torna után állapotos lett, és egészséges gyermeket szült. Mellesleg 1 hónapos tornázás után már nem kell a kozmetikust felkeresnie a gyantázás miatt, mert a bajusza is "eltünt".

ZsuzsaCisztája volt, ami a rendszeres tornázás eredményeképpen eltűnt, amit az ultrahangvizsgálat eredménye igazolt.

Sára - Két sikertelen inszemináció után végezte el férjével az Aviva módszer tanfolyamot. Rendszeresen tornázott férjével együtt és a harmadik inszemináció sikeres volt, azóta egészséges kislányuk született.

Kriszti - 16 évesen menstruált először. Ezután teljesen rendszertelen volt a ciklusa. Évente 2x, vagy 3x menstruált. A nőgyógyász fogamzásgátló tablettákat írt fel neki - így oldották meg a ciklus rendszerességét. Most 32 éves. Babát szeretnének, ezért abbahagyta a fogamzásgátló tabletta szedését - azóta nem menstruált. Vizsgálatok eredménye, hogy mindkét petefészke policisztával volt teli. Bízott az AVIVA torna sikerében ezért elhalasztották a lombik programot. 3 hónapos rendszeres torna után természetes úton állapotos lett és most boldog kismama.

BarbaraPCO szindróma miatt tavaly januárban végezte el a tornát. Fél évig tornázott, minimum heti két alkalommal. Júliusban már nem látszott egyetlen ciszta sem! Csodálkozott is a doktornő, mert a petefészkei teljesen tiszták és szépek! Azóta is tornázik heti két alkalommal. Minden eredménye jó, a hormonértékek a normál tartományban vannak.

Juli - Ő a férje helyett jött az AVIVA tornát megtanulni. Együtt tornáztak. Pár tornázás után már képes volt a férj "megfelelni a férfi szerepnek". Továbbra is együtt tornáznak és ismét élvezik a "mézes heteket".

MargitMeddőséggel kezelték, három ízben volt petevezeték átfújása, de egyik beavatkozás sem volt sikeres.. A "18 Alapgyakorlat" -ot hetente 2x, és a láblendítős gyakorlatokat pedig minden nap tornázta, másfél hónap múlva teherbe esett, és most babát vár!

Mária - boldog, mert férje azt mondta: jobb vagy, mint valaha”, pedig csak rövid ciklusidejét akarta normalizálni.

Veronika - iszonyatosan szenvedett a hőhullámoktól. Aludni csak éjfélig tudott. Éjféltől reggelig égő testtel forgolódott ágyában, magas pulzusszáma miatt halálfélelem is gyötörte. Három hét "avivázás" után örömmel újságolta, hogy az utóbbi napok éjszakáit végigaludta.

Arankát - a hőhullámok nem zavarták annyira, mint szőrösödése. Amióta "avivázik", a bajuszszedő kis csipeszt nem kell használnia, a hőhullámait is elfelejtette.

Zsuzsi - rendszeres menstruációért jött a tornára. Kisbabája 7 hónapos volt, teje nem volt - ezért nem tudott szoptatni. Kétszer már jelentkezett a menstruáció, de rendszertelenül - férjével úgy gondolták, akkor jöhet a második baba. Kétnaponta tornázott. Másfél hét múlva felhívott telefonon, hogy elmondja: rengeteg teje lett!. Boldog Ő is és a Baba is! Két hónap múlva megint felhívott és elmondta, hogy a menstruációja is rendszeres.

Évike - a 8 hónapos kisbabája egy hónapja abbahagyta a szopást. Évike a gyakorlatok elvégzése után ismét tud szoptatni.

Tündénekgalactorrheája volt. A hypofizisét meg akarták műteni. Természetgyógyász tanácsára vegetárius lett és elkezdte az Aviva Módszer gyakorlatait is. A prolaktin szintje rendeződött. Megszűnt az indokolatlan tejelválasztása, csak azt sajnálja, hogy a szép nagy melle kisebb lett.

Emőke - a tornagyakorlatok rendszeres elvégzése után azt vette észre, hogy férfiököl nagyságú miómáját sokkal kisebbnek érzékeli. Eddig sem volt frigid, de most kifejezetten tüzesnek érzi magát.

Gizi - 40 éves elmúlt, petefészkében cisztát találtak, a citológiai eredménye P-3-as volt. Alig két hónap után a P-3-as P-2-esre csökkent, a ciszta is elmúlt, most babáért tornázik.

Andrea - kettő évvel ezelőtt menstruált utoljára. Megtanulta a gyakorlatokat, és 48 óra múlva felhívott: megjött! - mondta, és mindketten örültünk.

Judit - megtanulta a gyakorlatokat rendszertelen menstruációja miatt. Örömmel újságolta, hogy három hónap alatt öt kilót fogyott és ciklusa is beállt.

Gabi - csak a legerősebb fájdalomcsillapítóval tudta elviselni menstruációs görcseit, ezek viszont májkárosodást okoztak neki. Méhe eltávolítását is javasolták. A Módszer hatására bejött fájdalommentesség, őt magát is meglepte.

Betti - a menstruációs görcsök miatt mindig szabadságot kellett kivennie. A fájdalom ájulásig kínozta, nem volt gyógyszer, ami enyhítette volna. A torna segítségével elérte, hogy teljesen fájdalommentesen menstruál.

Klárinak - sárgatesthormon-hiány miatt rendkívül rendszertelenül jelentkezett a menstruációja. Hetenként kétszer végzi a gyakorlatokat, és normálisan menstruál.

Erikának - két és fél év alatt egy menstruációja volt. A gyakorlatok megtanulása után menzesze rendszeressé vált.

... és még sorolhatnánk...

 

 

Honlap készítés ingyen

Hírek

 • Aktuális:
  2016-10-12 18:44:34
  Budaörsi Mandala a Facebookon! Napi akcióinkat, heti Órarend frissítéseket itt olvashatod!
  Gyere nézz be minden nap és LIKED!

           ÚJ szolgáltatások a Mandalában: 

  • Kavitációs zsírbontás,
  • ultrahangosarckezelések,
  • rádiófrekvenciás feszesítés - has, popsi, comb, csípő
  • arc-, talp-, svédmaszázs

  Bevezető AKCIÓK a xl-s-alaktervezes.webnode.hu oldalon

  Helyszín: Mandala Mozgás Stúdió, 2040 Budaörs, Lévai u. 29.

  • Következő AVIVA torna tanfolyam 2017.május 31.szerda 8-12h, a jelentkezések függvényében.
  • 2 napos  GYEREK Agykontroll tanfolyam szervezés alatt
  • VITAL torna  - felső korhatár nélkül hölgyeknek nagyon kedvező áron - Hétfő, kedd , Péntek 8.30-tól és 9.30h-tól . Vitál tornánkon az első óra féláron kipróbálható!
  • PILATES - mélyizom erősítés gerinckímélő gyakorlatokkal - hétfőn 19.00h és csütörtökön este 18h!  
  • ZUMBA új időpontban: Kedd 10.00h és csütörtök 13.30h Henivel

  Magánórák:

  • Jóga : Hatha-, Gyerek-, Családi- 1,5 órára

  3000,-/1-2 fő, 5000,-/3-4fő, 7000,-/5-6fő részére egyeztetett időpontban.

  AVIVA módszer - az ideális hormonháztartásért 

  4 órás AVIVA tanfolyamot indítunk, ára 10.000,-Ft/fő. Aviva ismétlő: 5000,-Ft/fő  

  4 órás tanfó utáni AVIVA Gyakorló órák legközelebb szeptembertől.

  A szabad órákban, hétközben és hétvégén a kis- és nagy- terem bérelhető. Érdeklődni: 06 20 971 39 39 számon.

  CERAGEM JADE köves masszázságy 500,-Ft/alkalom, 10 alk. BÉRLET 4500,-Ft a Mandalában!

  Masszázsaink:gyógymasszázs, svédmasszázst, méregtelenítő talpmasszázst ajánlunk... www.erintesereje.hu

  Csoportos és egyéni Hangmasszázs egyéni időpontban

  Biorezonanciás állapotfelmérés, allergiateszt - bejelentkezésre!

  kb.40 perces allergia teszt 4500,- vagy teljes állapotfelmérés 7500,-Ft - nem csak testi problémákra. +bemérjük, milyen gyógynövényre vagy étrendkiegészítőre van szüksége szervezetének , hozza magával, amit szed és kiderül, használ-e Önnek!

  Programokról a MandalaStúdióban érdeklődhetsz, vagy a 06 20 971 39 39 számon.

Szavazás

Ha nem találtál neked megfelelő órakezdést, te mikor tudnál jönni?
13-17h között
10-15h között
10h előtt bármikor
17-20h között
18h után bármikor
Asztali nézet